SVÁTEK 8. května OTEVŘENO 9 - 17 hod

Adventní věnce v sezoně 2023

Adventní věnce: pro rok 2023 jsme připraveni nabídnout novinky a držet krok s novými trendy

Adventní věnec zelená mint

Barvy svíček na adventních věncích: Pro letošní adventní období dominují moderní a netradiční barvy svíček. Namísto klasických červených a zlatých svíček jsou ve hře odstíny zelené a různé variace modré barvy. Tyto sofistikované barvy dodávají věncům eleganci a vkusný nádech, který se hodí do jakéhokoli moderního interiéru.

Trend metalických odstínů ale v oblasti adventních věnců přetrvává i nadále. Zlaté, stříbrné a měděné prvky se objevují v mašlích, na svíčkách i přízdobách. Tyto metalické akcenty dodávají věncům luxusní vzhled a moderní atmosféru.

Pastelové barvy a vintage nádech: Kromě moderních odstínů jsou populární i pastelové barvy, které přidávají do věnců nádech nostalgie a vintage stylu. Měkké růžové, světle modré a jemné žluté tvoří krásný kontrast k tradičním vánočním prvkům.

Přírodní tóny a materiály: V roce 2023 jsou adventní věnce inspirovány přírodou. Převažují přírodní tóny a materiály, jako je suchý mech, dřevo a sušené rostliny. Vytvářejí se věnce s rustikálním vzhledem, které zdůrazňují jednoduchost a krásu přírodních prvků. Víme, že ne každý vyznává tento styl zdobení, ale každopádně jsme připraveni vyjít vstříc všem požadavkům.

Adventní věnec zelené svíčky

V roce 2023 se více cení jednoduchosti a minimalismu. Adventní věnce s čistými liniemi, jednoduchým dekorem a omezeným použitím barev jsou v trendu. Tento minimalistický design vytváří klidný a harmonický dojem, který rezonuje s moderním životním stylem.

Sledujte tyto aktuální trendy a nechte se inspirovat při tvorbě svého adventního věnce pro rok 2023. Vytvořte si vlastní jedinečný kousek, který bude nejen krásným dekorem, ale i výrazem vašeho individuálního stylu.

Vše pro výrobu adventních věnců pořídíte na naší kamenné prodejně, nahlédněte ale i na náš e-shop www.flowersgohome.cz

Vše pro výrobu advetních věnců 

V květinářství Flowersgohome.cz v Praze 5 naleznete vše pro výrobu krásných adventních věnců, ale i hotové adventní věnce!

V našem květinářství v srdci Prahy rozkvétají nejen květiny, ale i nápady pro vaše vánoční výtvory. Přinášíme vám široký sortiment všeho, co potřebujete pro tvorbu jedinečných adventních věnců, které okouzlí každý domov.

Adventní věnec s bavlníkem

Korpusy pro adventní věnce: v našem květinářství najdete jedlové korpusy ve všech možných rozměrech, v nabídce máme korpusy z jedle kavkazské nebo dánské (Abies Nobilis).

Vázací dráty: pro pevné a spolehlivé vázání vašeho věnce potřebujete vázací drát. 

Adventní věnec červený

Svíčky pro adventní věnce: v naší nabídce naleznete svíčky ve všech odstínech barev, přijďte se sami přesvědčit o rozmanitosti naší nabídky svíček pro adventní věnce. 

Protipožární bodce: bezpečnost je při výrobě adventních věnců prioritou, a proto nikdy nesmí při výrobě adventího věnce chybět protipožární bodce.

Umělé i přírodní přízdoby: naše květinářství oplývá různorodostí umělých i přírodních přízdob. Rozveselte váš věnec pestrostí tvarů a barev, které vám můžeme nabídnout. Budete mile překvapeni, kolik druhů přízdob naleznete na naší kamenné prodejně!

Vánoční mašle: dokončete svůj věnec našimi elegantními vánočními mašlemi. V různých velikostech a vzorech přidají vašemu výtvoru poslední šmrnc a eleganci.

Adventní věnec buxus s bavlníkem

V našem květinářství věříme, že vánoční čas si zaslouží jen to nejlepší. Přijďte a nechte se inspirovat naší nabídkou, abyste mohli vytvořit adventní věnec, který oslní a přinese do vašeho domova vůni vánočního kouzla. Vaše kreativní dobrodružství začíná právě tady!

Adventní věnec s pomeranči