Romantické kytice růží na Valentýna v Praze - Flowersgohome.cz

Kde koupit červené růže na Valentýna v Praze?Kurýr kytice růží Vlaentýn

Blíží se nejromantičtější den v roce - Valentýn, a vy přemýšlíte, jak udělat ten den pro svou lásku opravdu nezapomenutelným. Pokud hledáte dokonalý symbol lásky a vášně, není nic lepšího než kytice červených růží. A teď se ptáte: "Kde koupit ty nejkrásnější  velké červené růže v Praze, které nezruinují rozpočet a  potěší?"

Není třeba chodit daleko. Flowersgohome.cz - vaše oblíbené květinářství v Praze, vám přináší velké červené růže přímo z Ekvádoru. Proč právě z Ekvádoru? Holandská produkce v posledních letech zaznamenává veliký propad v kvalitě růží, zejména ve výdrži a velikosti květu. Ekvádorské růže s délkou 70 cm mají mnohem lepší parametry co se velikosti květu týká a zpravidla mají i mnohonásobně delší životnost.

Symbol lásky a vášně

Červené růže jsou univerzálním symbolem lásky a vášně. Pro Valentýna není lepší způsob, jak vyjádřit své city než touto klasikou. Naše červené růže jsou nejen symbolické, ale i dlouhé a elegantní, což z nich dělá dokonalý dárek pro každou příležitost.

Pohodlné nakupování

Navštivte naše květinářství na adrese Radlická 1302/76, Praha 5 a rozhodně neodejdete bez krásné kytice červených růží. Pro ty, kteří upřednostňují pohodlí online nákupu, máme také snadný a bezpečný online obchod, kde si můžete vybrat a objednat kytici přímo z pohodlí vašeho domova.

Náš tip:  Na e-shopu naleznete červené růže velice často za zvýhodněnou cenu oproti kamenné prodejně. Neváhejte si tedy růže rezervovat před osobním odběrem na e-shopu

Červené růže Valentýn PrahaObjednejte kytice na Valentýna s předstihem

Nečekejte až do poslední chvíle. Objednejte si své červené růže s předstihem a zajistěte si, že Valentýn bude nezapomenutelným zážitkem. Vytvořte okamžiky plné lásky a romantiky. Objednávky na Valentýna přijímáme od 1. února 2024.

PŘEDPOKLÁDANÁ CENA 70 CM  RŮŽÍ NA VALENTÝNA ZDE >>

Nechte červené růže z www.flowersgohome.cz vyprávět příběh vaší lásky a udělejte tento Valentýn nezapomenutelným.

Zamilovaně a s květinovým pozdravem, květinářství www.flowersgohome.cz

 

 Levné růže květinářství Praha

   Kytice 50 růží   

   Kytice 30 růží

   Kytice 25 růží