SVÁTEK 8. května OTEVŘENO 9 - 17 hod

Potěšte srdcem - kytice k narozeninám nemusí být vždy nákladná

IMG_20230907_092003-01

Květina jako potěšení

Krásné, luxusní a ohromující kytice jsou chloubou každého kvalitního květinářství. Jsou situace, kdy se bez exkluzivních květinových aranžmá neobejdeme.  Někdy ale stačí malá kytička darovaná srdíčkem. Jak na výběr květiny, abychom nezruinovali svůj rozpočet?

Levná květina třeba již od 350,- Kč může být stejně krásná a inspirující jako ty dražší. Když si vyberete květinu s láskou a péčí, stále můžete vyjádřit náklonnost a přání všeho nejlepšího své kolegyni nebo šéfové. Je to skvělý způsob, jak ukázat, že si jí vážíte a přejete jí všechno nejlepší.

Květina, která nezruinuje peněženku, může mít podobu třeba jako ta na obrázku.  Základem mohou být santinky různých barev a minigerbery. Celou kompozici doplní třeba trsová růže, chryzantéma nebo alstromerie. Výhodou takové vazby je i předpoklad dlouhé životnosti na váze. Kytičku můžeme doplnit slušivou manžetkou a skvělý dárek je na světě !

Kde pořídit květinu pro kolegyni? Přímo v kamenném květinářství na adrese:

Radlická 1302/6, Praha 5 - květinářství FLOWERSGOHOME

Ne vždy je luxus nutný

Mnohdy si myslíme, že dárek musí být drahý a luxusní, aby byl hodnotný. Nicméně, to není pravda. Skutečnou hodnotu dárku tvoří naše úsilí, pozornost a myšlenky, které do něj vložíme. Levná květina může být stejně cenným dárkem jako velká a luxusní kytice, pokud ji darujeme s láskou a upřímností.

Kytice za 300Důležité je, že na kolegyni nezapomeneme

Narozeniny jsou vynikající příležitostí k tomu, abychom kolegyni ukázali, že na ni myslíme. Stačí málo – malá květina, hezká karta s osobním vzkazem a upřímné přání. To všechno může mít na kolegyni velký vliv a udělat ji šťastnou. V dnešním uspěchaném světě jsou to tyto malé projevy pozornosti, které jsou často nejcennější.

Závěrem

Darování levné květiny již od 350,- Kč z našeho květinářství může být krásným gestem k narozeninám kolegyně. Důležité je, že darujeme s láskou a upřímností, a že na kolegyni nezapomeneme. Takovýto dárek může zahřát srdce a udělat narozeniny nezapomenutelnými.  Tak proč nevyzkoušet tuto jednoduchou a přitom krásnou formu projevu lásky a pozornosti?

A pokud zatoužíte po něčem luxusnějším, zkuste načerpat inspiraci na našem e-shopu

www.flowersgohome.cz