SVÁTEK 8. května OTEVŘENO 9 - 17 hod

Květinové krabičky s čokoládovými bonbony

Květinové krabičky s čokoládovými bonbony

Květiny v krabiciKvětinové krabičky se v poslední době těší velké oblibě. Je to zejména díky své praktičnosti. Není nutné ihned po předání shánět vhodnou vázu. Květiny v krabici si zkrátka potřebnou vodu "nesou s sebou". Květinová krabička je navíc kompaktní, takže se vejde i na menší kancelářský stůl nebo nemocniční stolek. Váza vylitá do klávesnice tedy v případě darování květinové krabičky nehrozí :-)

NÁŠ TIP:

  Květiny v krabici můžete nechat doručit v Praze svým blízkým

  Osobní odběr Praha 5, Smíchov - objednejte on-line a vyzvedněte do hodiny

Květinová krabička může mít mnoho podob. Některé květiny jsou aplikovány do vodního balení, většina květinových krabiček je ale realizována do mokré aranžovací hmoty. 

Podle použitých květin se velkému zájmu těší míchané květinové boxy, které lze vytvářet v nespočetných kombinacích a záleží opravdu na citu a zkušenostech floristky, která květinovou krabičku vyrábí.

Další konzervativnější možností jsou růže v krabici. Růže v krabičce lze kombinovat do různých barev, výsledný efekt ale floristka příliš neovlivní. Pokud ale Květinové krabičky Prahaobdarovaná růže miluje, krabice plná růží je zajisté dobrou volbou!

Všechny milovnice sladkostí potěšíte bez výjimky květinovou krabičkou s bonbony Ferrero Rocher, Raffaello nebo Mon Cheri. 

Pro milovnice tulipánů máme v nabídce také květinové krabice. Na rozdíl od jiných květin řezané tulipány v průběhu své životnosti stále rostou. Proto je neaplikujeme do mokré aranžovací hmoty, ale do vodního balení, nebo do speciální nádoby s vodou, kterou vkládáme do květinové krabice. Obdarovaná si tak může tulipány později seříznout a popřípadě si je dát i do vázy.

Všechny květinové krabice si můžete objednat a následně osobně vyzvednout v kamenném květinářství Flowersgohome.cz na adrese Radlická 1302/76, Praha 5. Využít můžete také služby rozvoz květinových krabiček v Praze.

 

KVĚTINY V KRABICI PRAHA | KVĚTINOVÉ KRABIČKY | RŮŽE V KRABICI