Podzimní věnce na dveře

Podzimní věnec na dveře

podzimní věnec na dveřeNejrůznější podzimní dekorace si můžeme vyrobit sami svépomocí. Nejčastěji se setkáváme s vydlabanými dýněmi, dekoračními tykvemi a různými sesazovanými košíky s hrnkovými květinami, které zkrášlují parapety a zahrádky našich domovů. Veliké oblibě se těší také podzimní věnce na dveře.

Výroba a zdobení věnců již dávno není doménou pouze adventního období a Vánoc. K útulnému domovu patří věnec na vstupních dveřích i v podzimním období. Podzimní věnce mohou být vyrobeny z různých materiálů, fantazii se meze nekladou. Využívají se různé přírodní materiály, sušené rostliny a umělé přízdoby.

Chceme-li si vyrobit podzimní věnec na dveře, určitě se neobejdeme bez slaměného korpusu. Základ pro věnec můžeme vyrobit z jedlové chvoje, ale mnohem praktičtější a trvanlivější pro výrobu věnce na dveře je buxus. Buxusový věnec je méně náchylný k opadávání, a proto nám vydrží opravdu dlouho krásně zelený a svěží. Máme-li hotový základ pro věnec, tzv. korpus, ať již jedlový či buxusový, můžeme jej začít zdobit. Věnec na dveře

Krásné podzimní dekorace vyrobíme z přírodních materiálů, využít můžeme nejrůznější sušené rostliny, plody a ořechy. 

Každý podzimní věnec vyrobený svépomocí bude originál a přinese mnoho radosti, protože bude odpovídat přesně vašemu vkusu. Chcete-li ale ušetřit čas, můžete si buxusový základ pro věnec nebo i kompletní věnec na dveře objednat v květinářství www.flowersgohome.cz Hotový věnec si můžete osobně vyzvednout v kamenném květinářství, nebo si jej nechat zaslat domů či do kanceláře.

 Květinářství Praha 5

Podzim a dušičky - věnce a podzimní dekorace