SVÁTEK 1. května OTEVŘENO 9 - 17 hod

Květiny pro maminku, které potěší

Pivoňky pro maminkuDen matek je svátkem, kdy máme skvělou příležitost našim maminkám poděkovat za vše, co pro nás v životě udělali. Můžeme to udělat různými způsoby, malá kytička by ale neměla chybět v žádném případě. Jakou květinu vybrat pro maminku?

Den matek 2020 - na kdy vychází?  Den matek vychází v roce 2020 na neděli 10. května. 

Otázku, jakou květinu vybrat pro maminku, není zase tak složité zodpovědět. Květina pro maminku by měla především udělat radost a potěšit. Zamysleme se tedy nad tím, jaké květiny má maminka ráda. Mohou to být růže, gerbery nebo lilie - u těchto klasických květin není problém s dostupností a pořídíme je ve kterémkoli běžném květinářství. 

Jarní období ale vybízí k větší kreativitě při výběru té správné květiny. Můžeme se nechat inspirovat barevnými tulipány, voňavými hyacinty nebo krásně modrými irisy. Stranou určitě nezůstávají ani pivoňky, jejichž sezona právě v tomto období začíná. Nezáleží na tom, zda pošleme malou kytičku pivoněk nebo třeba honosnou kytici 51 ks. Kytice pivoněk jsou oblíbené pro svoji vůni a neopakovatelný efekt, který se dostaví s postupným nakvétáním. 

Tulipány můžeme darovat v klasické vázané kytici svázané lýkem, možné je také doplnění o dárkovou manžetu. Tulipány v manžetě působí dárkovějším dojmem. V poslední době jsou čím dál oblíbenější tulipány v boxu. Je to zejména tím, že kytice je pro předání zaopatřena vodním balením a není tedy nutné ihned shánět vhodnou vázu.Slunečnice s irisy

Pokukujeme-li ale pro maminku po míchané kytici, můžeme se nechat inspirovat slunečnicemi s irisy nebo kyticí minigerber a santinek. Naší pozornosti by neměl uniknout ani flowerboxík s pivoňkami nebo růže v krabičce.

Ať již vybíráte pro maminku jakoukoli květinu, myslete na to, že není důležitá velikost nebo cena. Důležité je si především vzpomenout a potěšit.

červené tulipány v boxu-logoDárek pro maminkuKytice pivoněkKvětina pro maminkuIMG_5743