SVÁTEK 1. května OTEVŘENO 9 - 17 hod

Kurýrní služba | kurýr Praha

Kurýrní služba Praha - proč je důležité vybírat?

Předmětem naší činnosti je rozvoz květin v Praze a provoz kamenného květinářství. Vzhledem k této skutečnosti máme již dlouholeté zkušenosti ve spolupráci s několika kurýrními službami a s kvalitou jejich služeb. 

Racek kurýrKurýrní služba je v určitých situacích nepostradatelná. Často se stane, že potřebujete přepravit důležitý dokument, materiál pro výrobu, propagační materiály nebo třeba...  třeba kytici růží ženě svého srdce. Různé situace si žádají různý přístup. Požadavky na přepravu vytištěných vizitek z tiskárny na recepci firmy se určitě liší od požadavků na doručení kytice růží. Než se tedy rozhodneme pro objednání služby kurýr Praha, zamysleme se nad tím, zda je kurýrní služba schopna splnit naše požadavky.

TIP: Zkuste nahlédnout třeba do nabídky www.racek-kuryr.cz 

Kurýr Praha - dispečink vs. on-line objednání

Důležitým faktorem pro výběr kurýrní služby je způsob komunikace a samotného zadávání přepravy. Samozřejmě možnost pohodlného on-line objednání přepravy je dnes samozřejmostí. Jsou ale situace, kdy se zkrátka bez přímého kontaktu s dispečinkem neobejdete. Jedním z důležitých měřítek kvality kurýrní služby je tedy možnost kontaktování - ať již přímo kurýra, který přepravu realizuje, nebo dispečinku.

Představte si například situaci, kdy nemáte přímou zpětnou vazbu od adresáta o doručení. V takovém případě je dobré mít možnost kontaktovat kurýra s dotazem - např. na jméno náhradní přebírající osoby nebo jiných důležitých podrobností. Dobrou zkušenost v kvalitě komunikace máme za dlouhé roky spolupráce ověřenu s kurýrní službou Racek kurýr s.r.o.

A jak to funguje při rozvozu květin?Racek kurýr Praha

Rozvoz květin je služba tak trochu specifická - ve většině případů adresátka netuší, že jí bude doručována zásilka. Kurýr je postaven do trochu složitější situace, než když doručuje např. pizzu, kterou si objednal přímo adresát. Na místě doručení někdy dochází ke komplikacím, pokud se nepodaří adresátku zkontaktovat (zejména na domácích adresách), nastávají i situace, kdy je nemožné květiny doručit. Právě v těchto případech je bezpodmínečně nutné, aby kurýrní služba aktivně komunikovala - nestandardní situace obratem řešíme s objednávajícím a hledáme náhradní řešení.

Při rozvozu květin od nás dostanete kompletní službu - na jednom místě objednáte kytici s doručením a o nic jiného se nestaráte. Starosti, která kurýrní služba je kvalitní, nechte na nás - vybíráme kurýrní služby, které si zachovávají lidský přístup v komunikaci a případný problém při doručení aktivně řeší. 

Nejen díky volbě kvalitního přepravce patříme mezi nejlepší rozvozy květin v Praze podle nezávislého testu recenzního portálu Entuzio.cz

KURÝRNÍ SLUŽBA PRAHA | KURÝR PRAHA | SPOLEHLIVÝ KURÝR PRAHA