SVÁTEK 8. května OTEVŘENO 9 - 17 hod

Kytice pivoněk | kde koupit pivoňky v Praze

Kytice pivoněkKde koupit pivoňky v Praze
Pivoňky jsou v květinářství běžně dostupné pouze v určité části roku. Podle klimatických podmínek pro pěstování v Holandsku to bývá nejčastěji v období duben - červenec (někdy o něco déle). Kytice pivoněk tedy není problém sehnat v tomto období. Hledáte-li květinářství, kde koupit pivoňky v Praze, zkuste nahlédnout do aktuální nabídky květinářství Praha 5 - Flowersgohome.cz 

 

Kytice pivoněk

 

Pivoňky jsou úžasné sezonní květiny s romantickým nádechem a neodolatelnou vůní.
Vyznačují se poměrně dlouhou životností na váze a nezaměnitelným tvarem květu. Jejich postupné nakvétání je přirozeným průběhem a květ  pivoňky teprve při plném otevření ukáže svoji plnou krásu.
 
Kytice pivoněk může mít mnoho podob. Zkuste darovat pouze samotné pivoňky, nebo je kombinovat s dalšími květinami. Pivoňky v dárkovém boxu jsou také velice oblíbenou alternativou ke klasické vázané kytici. Květiny v krabici jsou vhodnou alternativou zejména na místech, kde není ihned po ruce vhodná váza na květiny.
 
Ať již darujete malou kytičku, například 7 ks pivoněk, nebo velkou a honosnou kytici 101 ks pivoněk, vždy darujete něco výjimečného. Kytice pivoněk nejsou dostupné v průběhu celého roku, jejich plná sezona začíná v dubnu a končí nejpozději na přelomu července - srpna.
 
Pivoňky jsou nejčastěji dostupné v barvě růžové, tmavě růžové, bílé a červené. Růžové pivoňky jsou nejoblíbenější, v naší nabídce ale naleznete pivoňky různých barev podle období a aktuální dostupnosti. 
 

KYTICE PIVONĚK | PIVOŇKY PRAHA | KYTICE Z PIVONĚK