SVÁTEK 8. května OTEVŘENO 9 - 17 hod

Jaký text použít na smuteční stuhu

Tisk smuteční stuhy PrahaJaký text umístit na smuteční věnec, smuteční kytici nebo srdce?

Smuteční a pietní stuha je neoddělitelnou součástí smuteční dekorace. Ať se již jedná o smuteční věnec, smuteční vypichovanou dekoraci nebo klasickou vázanou smuteční kytici, je vhodné ji doplnit o smuteční stuhu. Podle velikosti smuteční dekorace je potřeba zvolit vhodnou šířku smuteční stuhy. Na větší věnce a dekorace (řádově velikost od 80 cm výše..) je vhodná smuteční stuha o šířce 90 mm. Na menší smuteční dekorace a větší vázané kytice doporučujeme smuteční stuhu o šířce 75 mm. Pro menší vázané kytice máme cenově dostupné řešení v podobě PE smuteční stuhy o šířce 50 mm.

Jaký text umístit na smuteční stuhu?

Je zvykem na smuteční dekoraci umístit stuhu se dvěma konci. Na jeden konec tiskneme obecný text, druhý konec by měl obsahovat jméno nebo vztah toho, kdo smuteční dekoraci věnuje. Může se jednat např. o text:

 Syn s rodinou / Adam s rodinou / Rodina Tesařova / Tatínkovi / Vnoučata / Jan Novák / Kolektiv Názevfirmy  / Účetní oddělení Názevfirmy / Od kolegů z Názevfirmy

 

Rádi Vám před tiskem smuteční stuhy poradíme, níže alespoň uvádíme některé tipy pro obecné texty:

Na rozloučenou

Poslední sbohem

Vzpomínáme

Máme tě v srdcích

Nezapomeneme

S láskou

S úctou

Odpočívej v pokoji

Zůstaneš v našich srdcích

Nikdy nezapomeneme

S úctou a láskou

Na věčnou památku

Se vzpomínkou v srdci

Budeš nám chybět

S úctou a poděkováním

Máme Tě v srdci napořád

S láskou a vděčností

Kdo v srdce žije, neumírá

S hlubokou úctou

Smuteční kytice, věnce a dekorace doručíme přímo na místo konání smutečního obřadu. Zajistíme umístění na uvedený smuteční obřad s dostatečným časovvým předstihem. Odpadá Vám tak starost o shánění a zajištění převozu smuteční dekorace. Navíc můžete nechat doručit smueční dekoraci na smuteční obřad, kterého se nemůžete z jakéhokoli důvodu zúčastnit. 

 

 TISK SMUTEČNÍ STUHY PRAHA | KREMATORIUM MOTOL | KREMATORIUM STRAŠNICE | OBŘADNÍ SÍŇ OLŠANY