Cena červených růží Valentýn 2023'

Květinářství Praha - cena červené růže délky 70 cm

Na jakou cenu červených růží se máme připravit v roce 2023' kolem Valentýna? Každým rokem se cena růží v období Valentýna podstatně zvýší. Na vině je samozřejmě zvýšená poptávka, jejíž sílu si velice dobře uvědomuje holandská květinová burza. Není proto jednoduché zajistit zdroj zboží v potřebném množství a za rozumnou cenu, zejména v současné nejisté době. Je nutné využívat dlouhodobých vztahů s dodavateli a potřebné množství zboží poptávat s dostatečným předstihem. I když se nám bohužel přes veškerou snahu nepodařilo vyjednat cenu růží (délky 70 cm) na úrovni let minulých, pevně věříme, že budeme patřit mezi květinářství s rozumnější cenou červené růže.

Cena růže délky 70 cm: 99,-Kč (standardní cena) / 89,-Kč (cena při odběru 30 ks a více...) >>

Jaký počet růží v kytici? 

Pro usnadnění rozhodování, jakou velikost kytice růží zvolit, jsme připravili jednoduchou pomůcku. Naleznete zde tři kytice růží délky 70 cm pro snazší představu velikosti kytice. Samozřejmě, že k Valentýnu potěší i tři růže darované z lásky, ale pokud se rozhodnete pro větší kytici, třeba vám usnadníme rozhodování. 

Na první fotografii je kytice 15 červených růží délky 70 cm. Kytice je již pěkná a dokáže udělat mnoho radosti. Pro kompaktnější kytici ale doporučujeme počet růží trochu zvýšit. Kytice 21 červených růží délky 70 cm je vyobrazena na druhé fotografii. Kytice již dokáže udržet kompaktnější tvar, je plnější a reprezentativnější. Třetí kyticí růží na fotografii je 35 červených růží délky 70 cm - zde se již jedná o plnou náruč růží, která působí opravdu luxusně. Navíc u nás jsou kytice růží nad 30 ks cenově zvýhodněné. 

 

 Krátké vs. dlouhé růže

Na fotografiích výše jsou vyobrazeny růže délky 70 cm původem z Ekvádoru. Ekvádorské růže u nás naleznete vždy v období Valentýna. V jiném období roku může dojít ke změně za růže původem z Holandska (podle aktuální dostupnosti), vždy ale preferujeme dlouhé růže délky 70 cm. Krátké růžičky 40 - 50 cm v naší nabídce bohužel aktuálně nenaleznete, nemáme pro ně vytvořenu zákaznickou základnu. Níže ještě přinášíme pracovní fotografie z vazby kytic 100 ks růží. Sami nejspíše uhodnete, jaké růže jsou krátké a které dlouhé.  

A pokud nepatříte mezi vyhraněné milovníky růží, vůbec nic se neděje - odchýlit se od valentýnské klasiky v podobě červených růží totiž není vůbec od věci a výběrem pěkné míchané kytice získáte mnohdy více muziky za méně peněz. Zkuste to letos na Valentýna jinak !

Kytice 100 růží délky 70 cm

RŮŽE 70 cm

Kytice 100 ruzi

RŮŽE 50 cm

100 růží dlouhé 70 cm_1

RŮŽE 70 cm