Červené růže k Valentýnu

Červené růže jsou symbolem lásky. To nejspíše všichni dobře víme a není o tom pochyb. Kytici červených růží darujeme tomu, koho máme rádi a vážíme si ho. Skvělou příležitostí, kdy darovat kytici růží je svátek všech zamilovaných - sv. Valentýn. Jaké růže ale vybrat a kde je koupit?

Červené růže Explorer, délka 70 cm (Ekvádor) 89,-Kč / 79,-Kč >>

Červené růže PrahaKamenné květinářství nebo objednat květiny on-line?

 

Pokud květiny rádi vybíráte osobně, čeká Vás návštěva kamenného květinářství. Růže si můžete prohlédnout a nekupujete zajíce v pytli. Ihned vidíte délku růží, velikost květu i jejich stav a kytici růží si můžete nechat rovnou uvázat.  

Při objednávce kytice růží on-line je situace na první pohled jednodušší - nemusíte nikam chodit, objednáte z pohodlí domova a kytice dorazí rovnou ke dveřím. Také můžete květiny nechat poslat jako dárek přímo k rukám milované osoby. To vše významně zjednodušuje celý proces nákupu květin. V některých případech ale není tak úplně jisté, jaké růže dostanete.

 V květinářství www.flowersgohome.cz můžete vyzkoušet obě možnosti nákupu. Kamennou prodejnu naleznete na adrese Radlická 1302/76, Praha 5  MAPA >>. Kytici růží můžete objednat on-line a následně osobně vyzvednout přímo v květinářství nebo využijte službu rozvoz květin v Praze 

A na jaké růže se můžete ve Flowersgohome.cz těšit o letošním Valentýnu?

Díky včasné předobjednávce budou k dispozici kvalitní červené růže z Ekvádoru, odrůda Explorer délky 70 cm. Jedná se o růže s velkým květem a dlouhou výdrží ve váze. Růže Explorer jsou typově klasické červené růže, mají velké květy ve tvaru šálku se sametovou strukturou okvětních plátků, díky nimž jsou jednou z nejlepších dostupných červených růží. 

 

Červené růže Valentýn