Vše pro výrobu adventních věnců

Krémový severskýObdobí adventu se nezadržitelně blíží. První adventní neděle v roce 2020 vychází na 29. listopadu. A s tím souvisí otázka, jak si obstarat ten nejkrásnější adventní věnec

Hledáte tipy na klasické či originální přízdoby na adventní věnce?

Níže nahlédněte do aktuální galerie z prodejny www.flowersgohome.cz

Najdete nás ZDE: Radlická 1302/76, Praha 5 >>

Rozhodně zde není vše z přízdob, které můžete najít přímo na prodejně, ale můžete načerpat inspiraci. Z nabídky vyzdvihněme zejména skořice v několika délkách (nejdelší skořice 40 cm), celé sušené pomeranče, sušená jablka, badyán, motivy sobů z kůry, sáňky a lyže, dřevěné chaloupky, lesklé kouličky a hvězdičky, modřínové šišky, drátěné přízdoby...   

Patříte mezi ty, kteří si adventní věnec rádi sami nazdobí, nebo raději přicházíte k hotovému? Ať již tak nebo onak, je jasné, kde můžete pořídit úplně vše kolem adventních věnců - od vázacího drátku až po kompletní a hotové adventní věnce. Zkuste se zastavit v květinářství www.flowersgohome.cz . 

Vše, co potřebujete pro výrobu kompletního adventního věnce, se pokusíme shrnout v následujícím odstavci:

V první řadě nezapomeňte na slaměný korpus, vázací drátek a jedlovou chvoj. Z těchto tří základních věcí vyrobíte zelenou podložku. Dále určitě nepodceňujte velice důležitý prvek adventního věnce - tím jsou protipožární bodce pod adventní svíčky. Nezapomínejte však, že ani adventní věnec opatřený protipožárními bodci nesmíte nechávat hořet bez dozoru!

Dominantním prvkem každého adventního věnce jsou svíčky. Barva svíček by měla ladit s ostatním materiálem použitým na zdobení. Této skutečnosti jsme si vědomi, a proto nabízíme opravdu široký výběr barev svíček. Pokud budete vybírat včas, v nabídce prodejny narazíte třeba na mentolově zelené, tyrkysově modré, měděnorůžové, champagne, ale třeba i úplně obyčejně neobyčejné černé adventní svíčky.

Hotový adventní věnec můžete decentně zasněžit - sníh ve spreji u nás seženete také :-)

Nechcete-li plout s davem, můžete klasický adventní věnec ze živé jedlové chvoje zaměnit za netradiční věnec na dřevěné podložce. Pro tyto případy v květinářství www.flowersgohome.cz seženete dřevěné podložky různých rozměrů a na objednání si můžete objednat i kompletní adventní věnec na dřevěné podložce.

Adventnní svíčkyBadyánDrát vázacíKorpusProtipožární bodceVánoční stuhySkořiceSlámové srdce