Jak jsme zachránili reklamu na Lidl

Pomlázky, které zachránili reklamu na Lidl

Je 17. února 2021. Je po Valentýnu, blíží se MDŽ. Jakožto provozovatelé květinářství jsme se ještě nevzpamatovali z valentýnského víkendu, kdy se toho moc nenaspalo, a pomalu přemýšlíme o přípravách na blížící se Mezinárodní den žen.

Zvoní telefon a z něho zaznívá dotaz, zda máme k dispozici pomlázky. Nyní, v půlce února. Spontánně odpovídám, že je ještě brzy. "Ne, nemáme" odpovídám tvrdě a možná i tak trochu nepříjemně :-)

"Ale já když je neseženu, tak mě rejža sežere" ozývá se z telefonu zoufale... Květinářství Praha 5

V tom okamžiku bylo jasné, že když 18. února nezajistíme několik čerstvých velikonočních pomlázek, pána z telefonu již možná nikdy neuslyšíme... A tak Pomlázky v Praze_2jsme odložili vše, co bylo do té chvíle neodložitelné, a druhý den vyrazili na odpočinkovou cestu kolem řeky, jelikož na proutí od dodavatele bylo touto dobou ještě velice brzy.

A bylo to dobré rozhodnutí - počasí přálo, děti byly spokojené a proběhlo i koupání v řece v rámci otužování těla i ducha :-) Za krásného slunečného odpoledne jsme napletli několik pomlázek, které putovaly na natáčení velikonoční reklamy na Lidl. 

Jak uplést pomlázku? 

A jak si můžete velikonoční pomlázku uplést sami? Potřebujete 8 ks těch nejlepších, nejpružnějších a nejvíc cool vrbových proutků. Pokud již tyhle nejvíc cool vrbové proutky máte, můžete se směle pustit do pletení pomlázky. Sežeňte si provaz. Svažte s ním všech 8 proutků dohromady a uvařte si kávu. Tu si při pletení pomlázky sice nevypijete, protože budete mít obě ruce po celou dobu zaneprázdněné, ale bude fungovat jako psychická podpora. Popřípadě můžete poprosit ženu nebo děti, dají Vám jistě ochotně napít. Máte-li závislost na kofeinu, použijte party brčko

Proutky si rozdělte - do každé ruky uchopte 4 nejvíc cool proutky. V tuto chvíli již máte téměř hotovo. Jedno doporučení: posaďte se zády ke kávě. Vezměte proutek z pravé strany a protáhněte jej mezi dvěma proutky na levé straně. Vraťte jej zase zpět na stranu pravou. Teď máte zase na každé straně 4 nejvíc cool proutky, že? A teď to přijde: vezměte proutek pro změnu z levé strany a protáhněte jej mezi dva proutky na pravé straně. A vraťte jej zase zpět na stranu levou. Je to snadné, že?

Pokud jste se neotočili podle doporučení k hrnku s kávou zády, právě jste jej shodili ze stolu. Nevadí. Nyní již zůstaňte sedět, v tuto chvíli je důležité jen jedno pravidlo:

NEPUSTIT !!!

A nyní již opakujte postup uvedený výše - ten v textu zvýrazněný tučným písmem - stále dokola. A to by bylo, aby pomlázka nebyla za pár minutek hotová ! 

Veselé Velikonoce!

  Pletení pomlázek Praha Pletení pomlázek Pomlázky Praha_1