Přáníčka k Valentýnu, která neomrzí

150 RŮŽÍ

Sv. Valentýn - svátek jedněmi zatracovaný a druhými opěvovaný... Ať již patříte k jedné nebo druhé skupině, někdy se prostě Valentýnu nevyhnete. A to zejména, pokud jste čerstvě, šťastně, bláznivě, šíleně... no prostě hooodně zamilovaní. Nemusíte se nutně objevit ve dveřích a v náručí držet obrovský puget rudých růží, ale nějakou tu maličkost by to chtělo. A i k této maličkosti je vhodné přiložit nějakou tu Valentýnku. Zkrátka přáníčko, kde zanecháte kousek sebe, kousek svého já.

Jako bychom slyšeli ty poznámky: napíšu tam "Krásného Valentýna, lásko" nebo "Miluji Tě" ... a jsem z toho venku. Můžete, napoprvé to určitě projde, ale zkuste toho letošního Valentýna trochu oživit. Zejména, nepatříte-li již mezi ty úplně čerstvě zamilované :-)

Zapátrali jsme v paměti a pokusili jsme si vzpomenout na některé originální valentýnské vzkazy, které jsme připojovali ke kyticím. Ne vždy se jednalo o čistě romantická přáníčka, někdy by asi slzička dojetí neukápla, nicméně domníváme se, že v konkrétních případech bylo potěšení na straně obdarované upřímnější, než u každým rokem se opakujícího: "Krásného Valentýna, miláčku"...


 Růže k lásce schůdeček, s úctou ... 

- podpis necháme na Vaší fantazii, ale skutečnost je taková, že tento vzkaz je jeden z nejúspěšnějších textů, které na Valentýna do přáníček vyplňujeme :-)


Krásného Valentýna. Tajný ctitel.

- tento vzkaz nedoporučujeme - je to jako přijít domů z práce o dvě hodiny dříve...


Přáníčko pro Terezu: 

Milá Janičko, přeji Ti krásného Valentýna a večer se na Tebe moc těším !

- jeden den před odesláním této Valentýnky si zabalte ponožky, zubní pastu a kartáček na zuby - následujících několik nocí strávíte pravděpodobně na jiné adrese než obvykle


Od burana roku - pro princeznu k Valentýnu.

- původně jsme k tomuto vzkazu také chtěli napsat komentář - necháme ale raději jen tak :-)


Šťastné a veselé Vánoce přeje Karel s rodinou !

- pokud nechcete svátek sv. Valentýna slavit s Mudr. Janem Cimickým, důrazně doporučujeme využití jiného textu


Kdy půjdeme na běžky?

- no tak i takhle může vypadat vzkaz ke kytici 101 červených růží poslaných k Valentýnu... a myslíte, že nakonec běžky ve Špindlu proběhly???


Doufám, že vše dorazí v pořádku i přesto, že by náhodou padaly meteority. A proč 13.2.? Přeci proto, že slavit Valentýn s ostatními není můj styl. :)

- chcete být originální? prostě pošlete kytici k Valentýnu 13.2. :-)


"http://www.tajnadomena.cz/sraz-v-19-hod/"

- IT nadšenci posílají vzkazy i v takových formátech - stačí jeden překlep a Valentýnský večer skončí fiaskem


Krásné je milovat, krásné je žít, krásné je vzpomínat, ale nejkrásnější je s tebou být ! Krásného Valentýna !!!

-  a nakonec jeden klasický a krásný zamilovaný vzkaz




JAKOU KVĚTINU VYBRAT K VALENTÝNU?

 

DOPORUČUJEME:

Valentýnka