Aby Maruška z vedlejší kanceláře "nenačuhovala"...

Rozvoz květinrozvoz květin a diskrétnost

Rozvoz květin není vždy jen o tom, jak dopravit kytici na danou adresu. Požadavky na doručení květiny jsou občas více či méně komplikované. Někdy je potřeba adresátku hledat na vlakovém nástupišti, jindy zase v rozsáhlém parku na pikniku s kamarádkami. Možností, které mohou při rozvozu květin nastat, je mnoho. Jednou z choulostivých záležitostí při rozvozu květin je otázka diskrétnosti a někdy také potřeby anonymního doručení květiny.

Nebudeme zde rozebírat důvody, jaké nás vedou k tomu, abychom někomu poslali květinový dar a zkrátka se nepodepsali. To budeme vědět nejlépe my sami. Že, pánové? 

MARUŠKA ČÍHÁ V KAŽDÉ KANCELÁŘI

Nicméně dávejte velký pozor, protože Marušku z vedlejší kanceláře bude odesílatel květiny zajímat o poznání více... Nebo si snad myslíte, že kytice úžasných růží doručených až do kanceláře zůstane bez povšimnutí?

 A protože dnes nedoručujeme svoji první květinu, víme, že diskrétnost při rozvozu květin je to nejdůležitější. U nás objednáte bez registrace a uvádění zbytečných osobních údajů.

cervene-ruze - kopieJE TO OD KARLÍKA NOVOTNÉHO...

Nemusíte se obávat, že kurýr bude při předání květin hlásit:

"Dobrý den, slečno Nováková, tady koukám v objednávce - je to od Karlíka Novotného z Pardubic. Moc Vás pozdravuje i od svojí ženy a pěti piškotů."

Máte-li pochybnosti a chcete více informací, jak zajistit anonymní předání květiny, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo emailem. Rozvoz květin již potom nechte na nás!

Rozvoz květin v Praze | Květinářství Praha 5