Květiny pro paní učitelku

Konec školního roku - květiny

Školní rok 2021/2022 začínal ve středu 1. září 2021 a končí ve čtvrtek 30. června 2022. Letní prázdniny 2022 začínají v pátek 1. července 2022 a končí ve středu 31. srpna 2022. 

Poděkujte paní učitelce za uplynulý školní rok. Můžete to udělat květinou, nebo drobným dárkem. Obě varianty pořídíte v našem květinářství - dárkovém obchůdku na adrese Radlická 1302/76, Praha 5. Využít můžete i náš e-shop (kde se ale nachází jen vybraná část nabídky kamenné prodejny) www.flowersgohome.cz

A co doporučujeme jako poděkování paní učitelce na konci školního roku?

Květiny pro paní učitelku

wolt-logo-360x360Vybírat můžete z kytic v různých cenových kategoriích. Nově jsme pro účely poděkování na konci školního roku připravili jednoduché, ale elegantní nízkorozpočtové vazby, kterými paní učitelku určitě potěšíte. Využít můžete také naši nabídku na Woltu, kde si můžete užívat operativního a rychlého doručení - to když na paní učitelku tak trochu zapomenete a řešíte to na poslední chvíli :-) OBJEDNAT KVĚTINY NA WOLTU >>

20220617_151447

Gerbery

20220617_181052

Slunečnice

Květiny pro učitelku

 Míchaná kytice

 

Stabilizované růže, které vydrží minimálně 2 roky

Stabilizované růže jsou alternativou k řezané kytici. Krátkodobě jim nevadí ani vysoké teploty, a tak neřešíte, jestli je můžete nechat v autě na sedačce, zatímco si potřebujete ještě vyřídit nákup cestou domů. A paní učitelka ocení dlouhou výdrž dekorací, která může dosahovat i několika let. 

Stabilizovaná růže v krabici

Dárková mýdla s motivem "Děkuji paní učitelko"

Hledáte-li opravdu něco tematického a originálního, určitě nevynechte mýdla v plechové krabičce s motivem "Děkuji paní učitelko". 

Čokolády s motivem "Děkuji paní učitelko"

Stejně tak okoukněte i čokolády s motivem "Děkuji paní učitelko". To pokud paní učitelka ráda sladké :-)

 

Lahvinka něčeho dobrého 

Moravská vína z vinařství Pavlovín nebo Zapletal naleznete také v naší nabídce. Jedná se o ověřená vinařství s tradicí. Nakouknout můžete i do naší nabídky portského vína. 

Dárková keramika

Na kamenné prodejně naleznete spoustu dárkové keramiky - hrnečky, postavičky, andělíčci, zvířátka... Zastavte se také obhlédnout naši nabídku keramiky s velice oblíbeným levandulovým motivem.