Dárek pro maminku

Dárek pro maminku | rozvoz květin v Praze

Den matek se blíží, jako každým rokem jej slavíme druhou květnovou neděli. V letošním roce 2019 tedy vychází na neděli 12.05.2019. Jako každý rok, i letos budeme přímo na den matek zajišťovat rozvoz květin v Praze

Nevíte, jaký dárek pro maminku vybrat? 

Vhodnou květinu pro maminku vybírejte především podle toho, jaké květiny má ráda. Může se jednat o samotné tulipány uvázané jednoduše přírodním lýkem, nebo kytici tulipánů v dárkové manžetě. Hezkou variantou může být také kytice tulipánů decentně doplněná zelení.

Květina pro maminku

Jarní období nám nabízí také úžasné sezonní květiny, jako jsou hyacinty nebo irisy, dostupné budou také slunečnice

Chcete-li darovat něco originálnějšího, můžete vyzkoušet něco z kategorie květiny v krabici. Míchané květinové krabičky nebo růže v krabici také udělají mnoho radosti a navíc jsou téměř bezúdržbové. Květiny v krabici jsme blíže popisovali již dříve, můžete si o nich přečíst ve článku "Květiny v krabici - jaké jsou výhody".

Dárek pro maminku

ČOKOLÁDA S VĚNOVÁNÍM PRO MAMINKU

A protože poslat mamince jen květinu by nebylo ono, připravili jsme ještě pár drobností, které můžete ke své zásilce přiložit. Zkuste třeba skvělou belgickou čokoládu s věnováním PRO MAMINKU na obalu. Posíláte-li dárek pro maminku tak trochu i za vnoučátka, můžete přiložit čokoládu s věnováním PRO NAŠI BABIČKU. Nahlédněte i do kategorie ČOKOLÁDY S POSYPEM, kde naleznete čokolády se sušeným ovocem a oříšky. 

Co se čokolády a sladkostí týká, vybírat můžete také z nabídky bonbonier a čokolád. V kategorii bonboniery a čokolády naleznete třeba bonbony Ferrero Rocher, Raffaello, MonCheri, Toffifee či Merci.

VINAŘSTVÍ PAVLOVÍN | ROZVOZ KVĚTIN V PRAZE

Vinařství 

Pro milovnice dobrého vína jsme připravili to nejlepší z nabídky vinařství Pavlovín. V nabídce naleznete vína kategorie pozdní sběr a výběr z hroznů. 

 

Hledáte-li něco luxusnějšího, určitě nakoukněte do nabídky kvalitního portského vína, kde najdete produkty z vinařství Cálem, Kopke či Messias.

 

ITALSKÁ MÝDLA FIORENTINO

Hledáte-li ke květině opravdu praktický dárek, sáhněte po nabídce italských dárkových mýdel. Dárek pro maminku tak bude nejen krásný na pohled, ale navíc bude i opravdu krásně vonět. Italská mýdla nenachází jen klasické uplatnění v koupelně, ale dokáží krásně a přirozeně provonět šatní skříň či jiný podobný prostor.  

Italská mýdla Italská dárková mýdlaDárkové mýdlo

 

Další tipy na dárky pro maminku:

PARFÉMY YODEYMA

 Yodeyma

STABILIZOVANÁ RŮŽE



dekorace stabilizovaná růže