Jak správně využít rozvoz květin?

rozvoz květinNěkdo zvoní u dveří. Nikoho nečekáte, nic jste si neobjednávali. Otevíráte dveře a tam stojí kurýr s kyticí v ruce a říká, že má pro Vás zásilku. Možná tušíte od koho květina je, ale možná také vůbec ne... Situace při doručování květin přinášejí mnohá překvapení, nejen pro obdarované, ale i pro doručující kurýry.

Protože rozvoz květin využívají zamilovaní kluci, milující chlapi, věrníci i nevěrníci, zralí muži i věční puberťáci, ale také maminky a synové svých maminek, dcery, sestry a bratři, babičky a vnučky, dědečkové a vnuci - dochází k nejrůznějším situacím, ať již k veselejším nebo k těm méně veselým. 

Při samotném doručování květin je vždy důležité, abychom měli co nejvíce informací k adrese, kam má být květina doručována, zejména co se týká například pracoviště obdarované nebo její funkce ve firmě. Nemáte-li k dispozici dostatečné informace, nechte to na nás - v objednávce zadejte, abychom adresátku kontaktovali před doručením. Šikovně vedeným telefonátem ověříme vše potřebné tak, abychom rozvoz květin zvládli bez zbytečných komplikací.

Rozvoz květin do firem a kanceláří?

Rozvoz květin do firem je standardní službou, která se nepotýká téměř se žádnými komplikacemi. V případě, že má adresátka jednání nebo nemůže z jiného důvodu květinový dar převzít, může tak učinit zodpovědná recepční nebo kolegyně z kanceláře, která zajistí předání květiny do správných rukou. Pokud si nejste jisti přítomností adresátky na doručovací adrese v den doručení, využijte možnosti kontaktovat adresátku předem. 

Rozvoz květin PrahaRozvoz květin domů?

Rozvoz květin na domácí adresy je standardní službou. Drobné komplikace mohou nastat při absenci jmen na zvoncích nebo při jejich nefunkčnosti. Aby rozvoz květin mohl bezchybně proběhnout i v těchto situacích, je dobré v objednávce uvádět telefonické spojení na adresátku. Nejste-li si jisti přítomností adresátky na doručovací adrese, opět je vhodnější obdarovanou osobu kontaktovat předem. 

Mohlo by také hodit: Jakou květinu vybrat pro maminku?

Rozvoz květin do divadla?

Rozvoz květin, který potřebujete nasměřovat tak, aby květina byla předána na konci představení účinkujícím, je vhodné objednávat s časem doručení těsně před začátkem představení. Ve většině případů květiny přebírají uvaděčky a zajistí zodpovědné předání na konci představení.

Rozvoz květin do nemocnice?

Rozvoz květin do nemocnic není vždy jednoduchým úkolem, zejména v případě velkých areálů bývá problém dotyčnou osobu vyhledat. Z tohoto pohledu je velice důležité mít k doručení květiny co nejvíce informací, zejména zda se jedná o personál (zdravotní sestřičku, paní doktorku) nebo pacienta. Vždy je dobré uvádět co nejvíce dostupných informací s ohledem na označení budovy, oddělení, patro nebo v ideálním případě i číslo pokoje nebo kanceláře. Pokud informace nemáte k dispozici, je možné adresátku kontaktovat telefonicky před samotným doručením květiny a vše potřebné si upřesnit. Telefonát vedeme samozřejmě s ohledem na zachování momentu překvapení. Rozvoz květin tak může být realizován bez zbytečných komplikací.

slunečnice kyticeRozvoz květin do školy?

Rozvoz květin může být realizován i do školy, takové doručení květiny má však svoje úskalí. Zpravidla není možné využít telefonického spojení na adresátku, pokud ano, je problematické z důvodu vypnutého zvonění nebo nedostupného telefonu v čase vyučovacích hodin. Rozvoz květin do školy je tedy potřeba objednávat s rozvahou, nejlépe se znalostí poměrů v budově školy nebo s předběžným kontaktováním adresátky. Opět je vhodné k doručení poskytnout co nejvíce informací, které nám pomohou v bezchybném vyřízení objednávky rozvozu květin.

Rozvoz květin do restaurace?

Potřebujete zajistit rozvoz květin do restaurace, kde máte rezervovaný stůl? Žádný problém, důležité je uvedení jména, na které je vedena rezervace stolu v restauraci. Květinu předáme s předstihem obsluze, která zajistí její umístění na správný stůl.